Basketboll

Ç1: NORVEGJIA NË EPËRSI TË NGUSHTË NDAJ KOSOVËS

Prishtinë (AsistiOnline) – Ka përfunduar çereku i parë i ndeshjes, Norvegji – Kosovë.

Pas çerekut të parë po avancojnë vashat nga Norvegjia 17-11.

Deri më tani tek Kosova po dallohen, Arba Hashani me 6 pikë dhe Anita Grainca me 3 sosh.

Tek norvegjezet më e mira është, Linda Stranger-Johansenn me 7 pikë.

Komentet janë të mbyllura.