Basketboll

PËRFUNDON PJESA E PARË NË SHKUP: NORVEGJIA NË EPËRSI NDAJ KOSOVËS

Prishtinë (AsistiOnline) – Ka përfunduar pjesa e parë e ndeshjes, Norvegji – Kosovë.

Pas pjesës së parë po avancojnë vashat nga Norvegjia 30-18.

Deri më tani tek Kosova po dallohen, Arba Hashani me 6 pikë dhe Enisa Kamerolli me 5 pikë.

Tek norvegjezet më e mira është, Kari Kyrkjebo me 9 pikë.

Komentet janë të mbyllura.