Basketboll

Ç3: NORVEGJIA AFËR FITORES NDAJ KOSOVËS

Prishtinë (AsistiOnline) – Ka përfunduar çereku i tretë i ndeshjes, Norvegji – Kosovë.

Pas çerekut të tretë po vazhdojnë të avancojnë vashat nga Norvegjia 41-28.

Deri më tani tek Kosova po dallohen, Arba Hashani dhe Enisa Kamerolli me nga 8 pikë.

Tek norvegjezet më e mira është, Kari Kyrkjebo me 14 pikë.

Komentet janë të mbyllura.