USA DHE FRANCA KALOJNË TUTJE ME BILANC 100%

0

Prishtinë(AsistiOnline) – Ka përfunduar faza e grupeve në Kampionatin Botëror që po mbahet në Kinë.

SHBA-të kanë mposhtur Japoninë lehtë dhe thellë 98-45 dhe kanë kaluar fazën e parë.

Ndërsa në takimin e fundit për këtë fazë, Franca mposhti 56-90 Republikën Domenikane dhe kaloi tutje me bilanc superior.