PËRFUNDON PJESA E PARË: LEGIA NË EPËRSI TË LEHTË NDAJ PRISHTINËS

0

Prishtinë(AsistiOnline) – Ka përfunduar pjesa e parë e duelit të dytë ndërmjet, Legia – Varshavës dhe Sigal Prishtinës.

Pas pjesës së parë po vazhdon të avancojë skuadra polake, Legia me rezultatin 42-39..

Tek Prishtina deri më tani po dallohen, Dardan Berisha me 14 pikë e Fahro Alihodzic me 8 pikë.

Tek Legia po dallohet, Matczak me 13 pikë.