Basketboll

Ç1: EPËRSI FILLESTARE E BASHKIMIT

Ka përfunduar çereku i parë i ndeshjes së fundit dhe njëherazi derbi në xhiro’në e gjashtë në Superligën e Kosovës sonë për stinorin e ri, ndërmjet Bashkimit dhe Prizrenit.

Pas çerekut të parë ekipi i Bashkimit e ka avantazhin fillestar 24-20.

Tek Bashkimi deri më tani po dallohet, Stevie Clark me 8 pikë.

Tek Prizreni deri tani u dallua, Canada me 7 pikë.

Komentet janë të mbyllura.