Basketboll

700 EURO DËNIME, NGA XHIRO E FUNDIT E SUPERLIGËS

Prishtinë(AsistiOnline) – Federata e Basketbollit të Kosovës, ka publikuar informatorin e saj për xhiron e gjashtë në Superligën e Meshkujve për seniorë.

Nga kjo xhiro, kemi 3 dënime për akterët e ekipeve kosovare. Dhe spikat ai i kryetrajnerit të Prizrenit, Arbnor Rifati që është gjobitur me 300 euro.

Në bazë të raporteve të vëzhguesve nga ndeshjet e Xhiros së VI-të Superligës së Kosovës, të zhvilluara më 19-20/10.2019 , Komesari i Garave bënë regjistrimin e ndeshjeve dhe publikon dënimet eventuale:

VENDIME:

VENDIME:
1.Henrik Sirko ( KB.Peja) Konform Nenit 50.1 te PG denohet me 100 euro.
2.Arbnor Rifati 9 KB.Ponte) Konform Nenit 50.2 te PG denohet me 300 euro.
3.KB.Golden Eagle Ylli Konform Nenit 48.14.1 te PG denohet me 300 euro.

Komentet janë të mbyllura.