Basketboll

MBYLLET PJESA E PARË: IBARI MERR EPËRSINË NË RAHOVEC

Ka përfunduar pjesa e parë e ndeshjes së vlefshme për Ligën Ballkanike, ndërmjet Rahovecit dhe Ibarit të Rozhajës.

Pas pjesës së parë ekipi i Ibarit e ka marrë avantazhin ndaj skuadrës së Rahovecit 33-42.

Tek Rahoveci deri më tani po dallohet, Gray me 14 pikë.

Tek Ibari deri tani u dallua, Gavranic me 13 pikë.

Komentet janë të mbyllura.