Ç1: TREPÇA ME EPËRSINË FILLESTARE NË LIPJAN

0

Ka përfunduar çereku i parë i ndeshjes së parë në xhiro’në e nëntë në Superligën e Kosovës sonë për stinorin e ri, ndërmjet Lipjanit dhe Trepçës.

Pas çerekut të parë ekipi i Trepçës e ka avantazhin fillestar 20-29.

Tek Lipjani deri më tani po dallohet, Simuels me 8 pikë.

Tek Trepça deri tani u dallua, Boyce me 12 pikë.