Basketboll

AFATI DIMËROR NË KOSOVË, NISË NGA 2 JANARI

Federata e Basketbollit e Kosovës (FBK) ka njoftuar sot se, afati kalimtar për klubet e Superligës fillon më 2 janar 2020 dhe do të zgjasë deri më 10 janar 2020 në ora 16:00.

Stinori pranveror në Superligë fillon më 10/11 janar, kurse ‘Final 8’ i Kupës do të organizohet nga 11 deri më 15 shkurt 2020.

Ndërkohë, Kupa Shqiptare, që do të organizohet mes Federatës së Basketbollit të Kosovës dhe Federatës Shqiptare të Basketbollit, do të mbahet nga 14 deri më 16 prill 2020.

Fillimi i “Play-off”-it në Superligën e Kosovës në basketboll do të jetë nga 1 maji 2020.

Komentet janë të mbyllura.