Basketboll

MERITON ISMAILI: SHKOJMË NË BRATISLLAVË PËR FITORE

Prishtinë(AsistiOnline) – Optimist i madh për dy përballjet e radhës së Kosovës në Bratisllavë, është shfaqur edhe basketbollisti tjetër i Përfaqësueses, Meriton Ismaili.

Jemi përgatitur mjaftë mirë dhe në Bratisllavë udhëtojmë për fitore…

Prononcimi i plotë i Meritonit për Asistin:

 

Komentet janë të mbyllura.