Basketboll

Shpendi dhe Besimi tregojnë rëndësinë e aplikacionit të statistikave për basketbollin kosovar (VIDEO)

Prishtinë(AsistiOnline) – Në ASIST-in 585 u diskutua fillimisht për krijimin e aplikacionit të statistikave për basketbollin kosovar nga Visar Ahmeti.

Shpend Ahmeti dhe Besim Xhemajli, folën rreth rëndësisë së aplikacionit të statistikave për basketbollin kosovar.

Ja çka deklaruan:

 

Komentet janë të mbyllura.